Cât de mult trebuie să doarmă, să se simtă sănătos?

De înaltă calitate și suficient de lungă de somn pentru a sanatatii fizice si mentale este absolut esențial. Dar nimic nu exagera. Prea lung somn de sănătate nu se îmbunătățește, dimpotrivă, poate face chiar rău.

Šizení somn sănătatea, cu siguranță, nu aduce beneficii.

Šizení somn sănătatea, cu siguranță, nu aduce beneficiiSomnul este foarte important pentru recuperare a organismului, iar lipsa lui poate crește riscul de multe boli. Oamenii care mult timp dorm mai puțin decât șase ore pe zi, mai expuse riscului de boli cardiovasculare, obezitate, hipertensiune arterială sau diabet zaharat.

Pe de altă parte, astfel de probleme de sănătate, și poate provoca un exces de somn. “Oamenii care dorm mai mult de 10 ore pe zi, de obicei, mai rău, medicale de profil, decât cei care dorm sapte-opt ore”, spune dr. Susan Redlinová, profesor de medicina somnului de la Harvard.

Nevoia de somn lung crește cu vârsta, deși medicii nu înțeleg, dacă este faptul că o persoană în vârstă care suferă de o boală, sau este doar un exces de somn, care provoacă boli. În doktorky Redlinové predomină opinia că este nevoie de un somn lung indică ascunse cu probleme de sanatate. Cu această afirmație sunt de acord chiar și Petru Řehořková cu Petra Clinic, în conformitate cu care pot fi de vina pentru proasta stare mentală de stres pe termen lung sau a unor tulburări neurologice.

“Este nevoie de o lungă perioadă de somn poate indica probleme cu respiratia (apnee de somn). Poate despre ea, dar chiar să devină rău de apnee de igiena. Care este cauza somnolență crescută, rezolvă un medic, care va determina, dacă există o nevoie pentru o lungă somn doar o consecință a unei alte stări de probleme, sau real diagnosticul. Întotdeauna, cu toate acestea, este linia corectă de orice tulburări de somn, se recomandă Řehořková. Cu toate acestea, experții sunt de acord că excesivă de somn poate fi la fel de dăunătoare ca și lipsa acestuia. Citiți, cu ce dificultăți v-ați putea confrunta, dacă acest lucru în mod regulat, cu somnul

Crește riscul bolilor sistemului cardiovascular

Crește riscul bolilor sistemului cardiovascularBoala coronariana sunt unele dintre principalele cauze de deces și de somn mai mult de 8 ore creste riscul de deces de boli de inima cu 34%.. Câte ore trebuie să dormi

“Somn parțial întrebarea este individual. O altă lungime are nevoie de sugar, copil, adult, bătrân. Cu vârsta, calitatea somnului, reduce durata se reduce. Cu toate acestea, este recomandat în timpul somnului ar trebui să fie, de fapt, de 7 până la 9 ore fără întrerupere, pentru a corpul și creierul suficient pentru a restabili puterea, explica Petru Řehořková, care, atunci când problemele intermitent de somn, sforăit sau alte spánkovými defecte este recomandat pentru a vizita apnee de laborator.

Practic, medicul Pavel Myslíková cu Grijă în casă, subliniază că regulată lungă de somn, mult de 9 ore pe zi, nu de sănătate, poate duce la boli de diabet zaharat, agravarea, obezitate, dureri de cap și a coloanei vertebrale, a descris, de asemenea, poate provoca infarctul miocardic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *