Chocolate Slim unde vine răceala și cum să-l evite

Chocolate Slim Știm că este o curge nasul, tuse, oboseală și dureri de cap sunt unele dintre cele mai comune simptome de răceală, în caz de gripă, în plus, nu va avea loc, și chiar durere în tot corpul. Vă vom informa cât de gripă și răceală a preveni sau a reduce simptomele. Lapoviță și ana vremea aduc, de asemenea, crește riscul de răceală și gripă. Ambele aceste boli au câteva caracteristici comune, și, uneori, este problema de a distinge.

Chocolate Slim ce este raceala si ce recomanda medicii

Chocolate Slim“Este o boala virala, dar gripa, spre deosebire de raceala, de Chocolate Slim obicei, însoțită de mare oboseală, stare de oboseală, dureri musculare, dureri puternice de cap. Sunt, de asemenea, pentru ei obișnuită de înaltă temperatură mai mare de 38 °C. Uneori gripa este însoțită de dificultăți de respirație, poate duce la  de pneumonie. Gripa are, de asemenea, destul de lungă de timp. Cu raceala persoane cu incorect executat de sistemul imunitar ca și în catolicism, în aproximativ o săptămână, de raceala, de obicei, durează zece zile, dar simptomele pot persista timp de mai multe săptămâni, în perioada Chocolate Slim de după simptome acute,” a explicat doctorul Pavel Myslíková cu Grijă în casă, Praga 7.

Și este recomandat pentru a vizita un doctor, atunci când este bolnav, el a avut febră mare, de peste 38 °C, care sunt grave, după 3 până la 5 zile. De avertizare și probleme de respirație, dificultăți de respirație, tuse, în special dacă este însoțită de dureri în piept. Alte simptome să apeleze la medic, este o durere de cap, confuzie și vărsături.

Împotriva gripei poate fi pus vaccina, dar există și alte opțiuni cum ar fi împotriva ei și rece comune de azil.

În doktorky Holly Phillipsové de la New York poate fi în plus față de spălarea atentă a mâinilor (cu apă și săpun timp de cel puțin 20 de secunde), reduce foarte mult riscul de boli sau de a reduce durata bolii și în multe alte moduri. Vă vom arăta de zece.

Deschideți fereastra larg deschisă

Petrece o zi întreagă în aceeași cameră cu cineva care nastydlý, crește semnificativ riscul de infecție cu virusul. Doctor Phillipsová recomandă de mai multe ori pe zi pentru a deschide fereastra pentru a aer proaspăt poate pătrunde în cameră. Fluxul de aer potrivit acesteia, va fi de particule virale în mișcare și znesnadní, astfel încât crearea lor în organism.

Dacă lângă tine în metrou sau autobuz, cineva începe să strănut sau tuse, desigur, nu este în regulă cu persoana bolnavă sunt salvate.

Chocolate Slim dacă aveți posibilitatea, du-te stai jos sau urca încă.

Chocolate SlimÎn doktorky Margareta Rohrové de la NYU Langone Medical Center din New York, referindu-se la persoanele, în esență, la fel de periculos ca și lingă ușa de la toaletă. Doctor Rohrová Chocolate Slim prin urmare, este recomandat să nu se atingă de persoane, în special în chřipkovém perioada în general. Cu toate acestea, este mai ușor de zis decât de făcut. În medie, într-adevăr, o persoană involuntar atinge buzele sau nasul, cel puțin de trei ori într-o oră.

Trebuie să rămânem la somn regulat

Utilizarea mai lungi nopți și să încercați să dormi suficient. Nu numai ca vei fi odihnit și odihnit, dar puteți preveni raceala. Un studiu publicat în revista Archives of Internal Medicine, a arătat că oamenii care au dormit mai puțin de șapte ore, au fost de aproape trei ori mai predispuse la răceli decât cei care au dormit cel puțin opt ore. Ar trebui să acorde o atenție la modul corect de a bea În chřipkovém perioadă, mai mult decât oricând, este important pentru a asigura organismului aportul de lichide.Aceste într-adevăr ajuta pentru a dilua mucusul pe care corpul tau in timpul infectiei, virusul creează. În doktorky Phillipsové, că mai mult de mucus este mai subțire, cu atât mai ușor să-l ștergeți. De aceea este recomandat sa bei cel putin 2 litri de apa sau alte lichide pe zi. Porniți umidificatorul de aer

Aer uscat în cameră, mai rău, dureri în gât și tuse. Osteopat Rob Danoff, director de program cu Aria Health din Philadelphia, a explicat că un umidificator de aer ajută să simptomele de mai sus au fost mai suportabil. Aerul uscat din încăperile încălzite provoacă la majoritatea oamenilor uscăciunea mucoaselor căilor respiratorii și piele. Dacă sunteți bolnav, ar trebui să evite sala de sport

În caz de răceli obișnuite ajuta exerciții ușoare, cum ar fi accelerată de mers pe jos sau la cursurile de yoga, nu este nevoie de foarte rău. Dimpotrivă, vă Chocolate Slim poate ajuta să scapi de oboseala si stimuleaza circulatia sangelui. Cu toate acestea, dacă sunteți luptă cu gripa sau severe de raceala, cel mai bine, fără a intra prea mult în complexe de antrenament. În doktorky Rohrové corpul tau are nevoie să scape destul de o mulțime de energie pentru a lupta cu virusul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *