Titan Gel este o salvare pentru persoanele cu un complex de mic penis.

Dacă ejacularea Titan Gel retrograda aveți, puteți avea, indiferent la ajutor profesionist, problema de a concepe un copil. În urină este din cauza ph-ul scăzut și conținut ridicat de toxine supraviețuiește doar, cel puțin, spermă și poate fi o problemă, pentru a le obține suficiente pentru fertilizare in vitro. Ejacularea retrograda a diagnostica medicul în analiza de urină, uneori, poate fi văzut chiar și cu ochiul liber – prima urina după ce ajunge la orgasm tulbure numai din cauza prezenței spermatozoizilor. În cele mai multe cazuri, din păcate, nu este satisfăcătoare tratament pentru ejacularea retrograda poate fi.

Ejacularea precoce Titan Gel

Titan Gel“În timpul de afecțiune și dragoste, Titan Gel totul este în ordine, dar, de îndată ce ar trebui să du-te pentru ea, ca în cazul în care acest lucru este meu de membru simțit, și acest lucru nu mai este. De mai multe ori am primit pentru a insera, ci pur și simplu chvilka și vyvrcholím. Prietena spune că ei nu contează, dar aș dori să v-a plăcut, la fel ca și mine, și poate chiar și câteva zeci de minute,” se plânge într-una din internet-discuții anonim contribuție.

Despre ejaculare precoce spun expertii, în acest caz, dacă la ea încă de la actul sexual sau după câteva secunde, pe durata acestuia. Cel puțin o dată în viață cu ea s-a întâlnit aproape în fiecare persoană, dar în mod repetat, ea suferă de treizeci până la patruzeci la sută dintre bărbați, și numărul lor este în continuă creștere.

Scapa de ejaculare precoce din toate încălcărilor menționate mai simplu și mai mulți bărbați, ea reușește să facă față chiar și fără ajutorul unui specialist. Cauzele sale-este, în marea majoritate a cazurilor de natură psihologică, și de stres-l kilometraj mai rău. Dacă veți găsi chápavou prietena, cu care vă puteți relaxa și nesoustředit doar la servit putere, ejacularea va fi mai bine controlat. Puteți, de asemenea, să încercați un alt fel de stimulare, exerciții pentru a consolida muschii pelvieni, sau, poate, o varietate de десенсибилизирующие geluri și medicamente pentru a intarzia ejacularea.

Dragoste în prezent? Două Titan Gel minute și simplu! Putem face ceva? Da, dar ei trebuie să vrea amândoi, pentru că practica sex-maraton cere mici sacrificii. Trebuie mai putin alcool și știința mână…

Harry Fish, cunoscut în întreaga lume urolog, specialist în domeniul sănătății bărbaților, lumea recent a socat informații că 45 la sută dintre bărbați are orgasm timp de două minute! Dacă la această tragedie nu au auzit încă, citiți articolul nostru, din care se vede clar că mulți pot în vise… Sau nu?

Vina titan gel omului? Nu, cupluri!

titan gelEste clar că una dintre soluțiile pe care le oferă. Este vorba de un program, atunci când primul om care dedică o femeie care are o mare atenție. Un bărbat la Titan Gel orgasm доработает numai după ce ultima suflare un iubit-o, dar… asta e tot? Aceasta este ceea ce amândoi doresc? Dacă nu, atunci trebuie să se teme de o femeie, pentru a ajuta la bărbați, pentru a trăi mai mult. La urma urmei, este o chestiune de bune maniere.

Iubitor și suportul într-un. “Uneori trecute cu vederea, care, ca parteneri sexuali constituie o unitate funcțională. Întotdeauna, așa că trebuie să ia în considerare dacă este necorespunderea participă mai multe persoane, le ejaculare rapida, sau, mai degrabă, o femeie, reactivitate redusă sexuală”, explică el.

Oare nu a fost un efort de ambele, și mai bine, succes. Și, prin urmare, ura învățăturile despre perseverenta! Sarah Gibson, cunoscut din Noua Zeelandă, susțin că, în timpul sex-maraton, după ce o persoană acceptă din punct de vedere moral, poate asa un pic! Cum?

Limita de alcool ar trebui să limiteze consumul de alcool și, în general, i-a stai departe. “În timp ce mai multe băuturi, starea de spirit va lansa un număr mai mare de cauze, că nu este așa. Penisul poate dispărea,” – a spus un specialist, și, pentru a indica faptul că un fel de această sklenička “de mai sus norme” provoacă chiar și somnolență, care din motive evidente nu este de dorit.

Exercitii de auto-control La maraton sexual, acest lucru este cum se face. Trebuie să se atribuie puterea și să păstreze ritmul. În cazul penisului este vorba anume despre erectie, dar o întârziere de excitare mai jos punct, de la care nu mai există întoarcere. Este o provocare pentru el. (Uneori, gândurile șefului într-adevăr merită.) Dar pentru ca acest lucru nu a fost singur, are nevoie de sprijin. De la o femeie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *